Новини

Иновации и Петли на Арт Инсбрук 2020
Яну. 15, 2020

Иновации и Петли на Арт Инсбрук 2020

Тази година ежегодното изложение за изкуство Арт Инсбрук се провежда от 15 до 19 януари. Ценители, колекционери и артисти от Австрия и различни други държави се стекоха, привлечени от темата за Иновациите в Изкуството, която е и основна отправна точка за Галерията на Павел Митков.

„Само по себе си изкуството е иновация и в него е заложен смисълът на търсенето, на откриването и на креативния подход към живота.“ - казва Митков и след това цитира своя любим Пикасо с известната му фраза ,че „За да създадеш, първо трябва да разрушиш“ и добавя, че в последните години станахме свидетели на много разрушения и скоро трябва да станем свидетели на новото съзидание, чиито предвестници са ИНОВАЦИИТЕ.

С изключително силно участие от ЮАР беше открита изложбата. Нашата Галерия представи по иновативен начин любимата си колекция с петли, като те бяха нарисувани върху смарт устройства, излезли от употреба, като че ли точно както Пикасо казва. :))) Така че, ако случайно си счупите телефона, не се тревожете, от него може да стане велико произведение.

Изложбата бе открита в присъствието на много почетни гости от бизнеса, политиката и местното управление на град Инсбрук, от Основателя и директор на АРТ ИНСБРУК, госпожа Йохана Пенц. Инсбрук, Иноваци, Петли... или просто една различна разходка в Алпийската столица.