Новини

Изложба Павел Митков във Виена
Дек. 10, 2019

Павел Митков откри изложба в Коледна Виена

Виена , Виена...по Коледа си най красива!!!

Тази година освен великолепната коледна украса и щандовете с пуншвайн до Виенската опера се чуваше и кукуригането на петлите на Митков.

Виена е несъмнено един от най красивите градове по Коледа. Всеки посещавал това вълшебно място знае колко празнична и весела е обстановката тук.

По покана на Kunstraum-Wien , Ringstrassen-Galerien към празничната програма на града беше добавене и една нестандартна, иновативна изложба на артиста Павел Митков, включваща в основната си част картините с любимите му петли Владимир и Доналд.Изложбата ще продължи една седмица и ще бъде придружена с редица културни мероприятия и концерти, нещо което е било винаги приоритет на собственика на галерията и артценител г-н Хуберт Търнхофер.По негова идея откриването на тази изложба беше придружено с мастърклас по време на който Павел Митков нарисува двата петела на огромно платно в центъра на галерията.И всичко това пред смаяните погледи на посетителите , които неочакваха , че всичко става толкова бързо.Именно с това се занимава Митков - с иновации в изкуството и с различни нови техники , които сам артиста измисля и споделя на своите мастъркласове със всички.

Хубаво коледно настроение, виена, иновациите на Митков и разбира се кукуригането на Владимир и Доналд!!!