Новини

Система 5 - Уроци за обучение по рисуване
Май 04, 2020

Система 5 отключва таланта ви с 5 инструмента и 3 движения


Творецът Павел Митков стартира успешно своят нов проект - Система 5.

Това е първата обучителна система за любителите на рисуването - включваща в себе си платна, материали,видео инструкции за нарисуването на 5 картини.
 

“Идеята се роди преди карантините. Това беше продукт подготвян за Германия, но реших да го пусна и у нас , защото има голям интерес и след първите онлайн мастър класове стана ясно, че желанието за рисуване у хората е голямо. Затова реших да организирам тази първа по рода си Система 5, която да даде възможност на всеки да отключи таланта си, именно чрез рисуването. Тук идеята е не просто да рисуваме, а да медитираме, чрез рисуването и подсъзнателно да отворим вратата на онези наши заложби, които ни чакат и им е нужен просто силен импулс.” - споделя Павел Митков за проекта.


Система 5 представлява Комплект видеоуроци с инструкции как да нарисувате 5 картини. Това се случва под ръководството на самия Павел Митков, лесно и разбираемо показано с 5 инструмента и три движения. Получавате Видеоуроците на Флашка в 4К резолюция, може да ги гледате на голям екран. Има и отделни клипове за трениране на самите движения с различните инструменти.


Към Видеоуроците има куфар с пълен комплект бои, четки, шпакли, статив за рисуване, 5 платна с размер 60 х 50 см, палитра, терпентин, книга с писмени инструкции и престилка MITKOV MASTERCLASS.

Павел Митков споделя още:

“Трябваха ми 25 години експерименти и хиляди нарисувани картини, за да стигна до тази система. Тя е най-краткият път към ефективност и ефектност! Първите желаещи вече закупиха Система 5 и отзивите са повече от положителни. Емоцията, която получавате е гарантирана.”За поръчка позвънете на +359888004444 или поръчайте от тук