Новини

Blue Gallery представя изложба на Павел Митков
Авг. 13, 2015

Blue Gallery представя изложба на Павел Митков

Blue Gallery представя изложба на Павел Митков. Картините в тази изложба са буйни, интензивни, сякаш вибрират с тежестта на боята и творческите концепции. Павел Митков черпи своите идеи и впечатления от красивата природа и човешките личности. Споделя вдъхновение, за да предаде и великата сила на морето. В морските пейзажи Павел Митков е изградил свой собствен стил - нежен на моменти, суров към другите и в същото време задълбочен и завършен в спонтанно усещане, породено от съзерцанието на морето чрез фин градиент на цветен нюанс.

Човек, който познава любовта, радостта, тъгата и който може от все сърце да възприема красотата на природата, не може да остане недокоснат и безразличен от тези картини. Защото изкуството е магията, която осигурява откъсване от рутината и е храна за нашите души по невероятен начин.

Рози - тези великолепни цветя създаващи омагьосващ свят естествено са станали акцент в творчеството на Павел Митков. Рисува ги крехки, но в същото време избухнали с всички нюанси на цветовете, красотата и хармонията.

Хората говорят, но розите пренасят съобщението. Езикът им е ненадминат и романтичен начин хората да изразяват най-съкровените си мисли и емоции без думи. Розите на Павел Митков ви докосват с чар и красота, носейки усещане за любов и положително отношение към света около нас.