Новини

MASTERCLASS с ПАВЕЛ МИТКОВ 
Окт. 16, 2019

MASTERCLASS с ПАВЕЛ МИТКОВ 

Как чрез рисуване да развием умения, които да ни направят по-успешни?


Известният български художник Павел Митков стартира MASTERCLASS, чрез който ще даде възможност на участниците в него, да се докоснат до истинското възприятие за изкуство и рисуване, както и да усвоят за кратко време тайните похвати на живописта.


Създайте за един час свой собствен, истински шедьовър, съвместно с Павел Митков.
Павел Митков сподели с каква цел организира този курс:


“Изкуството дава много повече, отколкото си мислим. То не само радва сетивата ни, но то може да отключва нашия потенциал, да трансформира енергии и да зарежда, като ни прави по-успешни във всяко направление на живота. Това е и моята цел - като рисуваме заедно няколко седмици, да постигнете много повече вътре в себе си, да повишите самочувствието си, да изпитвате удоволствие, да се забавлявате, да не мислите за ежедневните глупости, да развивате усещането за цветовете,а те са светлина, и да ставате все по-щастлив!”


Мастеркласът ще се проведе в галерията на художника на ул. Съборна 7 в столицата на 01.11.2019г.

Потопени в духа на творчеството и атмосферата на галерията, участниците ще могат да нарисуват по една картина във всеки от дните, с помощта на художника Павел Митков, който лично ще ги води в това преживяване.

MASTERCLASS-ът е с цена 500лв.

Групата е от само 5 човека, за да се даде възможност за индивидуална работа с художника.

Цената включва:

1.Материали: 1 брой опънато на подрамка платно, с размер 60/50 см. с външна рамка за него, тип “кутия”
2. Комплект маслени бои
3. Комплект четки, шпакла за рисуване
4. Златно фолио
5. Комплект разтворители, разредители свързващи елементи.
6. Комплект златен, сребърен и диамантен прах
7. Палитра
8. Статив за Рисуване
9. Престилка и ръкавици
10.Рамкиране

Художникът Павел Митков е подготвил и редица изненади през тези творчески вечери - хубава музика, изискано вино, разговори за живота и изкуството с него и известна личност от творческите среди, поп музиката, театъра или киното.

Всеки участник ще получи печатен каталог с указания, дигитален носител със заснети видео уроци, както и сертификат за завършен курс.

Накрая всеки от участниците си тръгва с много емоции, преживявания и шедьовър създаде от самия него,с който може да зарадва близки и познати и да умножи щастието, което от своя страна е основна цел и на провеждащия се MASTERCLASS MITKOV.

За повече информация: 0888 00 4444