Новини

Онлайн образование

Новото Образование

В началото на 2020 година светът се изправи пред неотложно преструктуриране. Започнахме да работим повече от вкъщи, учебните занятия се провеждаха през телефони, компютри и таблети, интернет стана необходимосг дори и там където не беше.
Детайли
Изкуството и медицината

Изкуството и медицината

Често си задавам този въпрос, наблюдавайки как вирусът с короната промени целия свят. Направихме една много успешна кампания „Рисувай против вируса“, която открехна вратата на ново измерение в моите представи за въздействието на изкуството върху здравето на човек, респективно върху настроението му и преценката за живота.
Детайли
Най-добрата инвестиция е картината, която ти харесва

Най-добрата инвестиция е картината, която ти харесва

Живеем във времена на постоянни промени. Повечето опити да се предвидят ситуациите напред и да се подсигурят и обезпечат определени модели се оказват несполучливи. Това е така защото живеем във ново време и староте инструменти и начини вече не работят.Точно както ако се опиташ да вкараш видеокасета в смартфона си по механичен начин.

Детайли
Система 5 - Уроци за обучение по рисуване

Система 5 отключва таланта ви с 5 инструмента и 3 движения

Творецът Павел Митков стартира успешно своят нов проект - Система 5. Това е първата обучителна система за любителите на рисуването - включваща в себе си платна, материали,видео инструкции за нарисуването на 5 картини.
 
Детайли
“Рисувай против вируса

Кампанията: “Рисувай против вируса” набира все повече последователи

“Рисувай против вируса - Да обезсилим вируса!” с това мото стартира кампанията си творецът Павел Митков, преди седмица на своята фейсбук страница.Само за седмица, онлайн уроците имат 120 000 гледания, а във всеки урок вземат участие между 500 и 700 човека.
Детайли